Vélemények

"2020 szeptemberében kerestem fel Évát, mivel évek óta halogattam a lakásunkban való rendrakást és képtelen voltam egyedül szembeszállni az eluralkodó kupival. Minden mást kitaláltam helyette, ugyanakkor a lelkem nem bírta elviselni a káoszt, látványos válozást nem tudtam elérni. Egyetlen kineziológia alkalom során a felszínre került, hogy két elveszített testvéremet (előttem és születésem után is elvetélt az Édesanyám) "temetem" a kupi alá. Az azonnali oldás pozitív hatása elindította bennem a változást. A rendrakás még folyamatban, sok lépést haladtam előre és már nagy örömet okoz, amikor valamit rendbe teszek vagy kitakarítok. Új szokásokat alakítottam ki, új módszereket tanultam meg, amivel pl. a ruháimat rendszerezem. Ahol egyszer rendet teszek, figyelek rá, hogy ott meg is őrizzem a rendet, mert az is az oka volt, hogy eddig nem volt látványos változás, hogy a terület pár hét alatt újra "visszakupizódott". Éva kedves, nyugodt személyisége is nagy segítség volt, forduljatok hozzá bizalommal, jó kezekben lesztek!"

Eszter


"Éva nagyon közvetlen és kedves volt a kineziológiai kezelés alatt, oldottabban és jobb érzéssel mentem el tőle. Ajánlom őt!"

Réka


"Már régóta készültem kineziológushoz és a sors most úgy is rendezte, hogy végre el is jussak. Nagyon örülök, hogy Évával hozott össze a "véletlen". :)

Rendkívül empatikus, kedves és közvetlen. Kiváló szakember. Az oldás alatt egy pillanatig sem éreztem magam feszélyezetten. A környzet pedig egyszerűen lenyűgöző.

Szívből ajánlom őt!"

Magdi


"Éva nagyon szimpatikus, életvidám, pozitív kisugárzású hölgy. Öröm volt vele dolgozni. A kezelés nagyon érdekes volt és felszabadító hatású. Mindenképpen ajánlom a vele való munkát."

Zsófi


"Nem jártam még korábban kineziológusnál, kíváncsian és elvárások nélkül vágtam bele a kezelésbe. Évi kedves és bizalomgerjesztő személye hozzásegített ahhoz, hogy teljes mértékben biztonságban érezhessem magam és megnyílhassak számára. Egyelőre egy kezelésen vagyunk túl, érzem, hogy elindult bennem egy folyamat. A változáshoz tudom, hogy én is kellek, de azt érzem, hogy Évitől minden segítséget meg fogok kapni. Nagyon várom a következő alkalmat!"

Tünde


"Nem vagyok szkeptikus. Jártam már kineziológusnál sok évvel ezelőtt. Ő is segített. Most is szükségem volt segítségre. Túlsúlyos, rossz kedvű lettem az évek múlásával, tennem kellett valamit! Gondoltam, megint segíteni fog egy jó kineziológus. Bejelentkeztem Évihez. Kellemes környezet, remek tea és egy nagyon kedves, finom hölgy várt.

Az oldás alatt végig jól éreztem magam, nem volt semmi ellenérzésem. Konkrét céllal érkeztem, amit el is mondtam Évinek. A kezelés oly mértékben sikeres volt, hogy már másnap reggel felültem a szobabiciklimre és tekerni kezdtem. A kerékpár évek óta a teraszon várt rám, hiába. Azóta minden reggel tekerek. 20 perccel kezdtem, most 60 percnél kevesebbel nem érem be.

Nem tudom, hogy mi hatott és miért, csak azt, hogy jó kedvű lettem, a súlyom csökkent és alig várom, nap mint nap, hogy felülhessek a kerékpárra. Már újabb célom van és tudom, kitől kérjek segítséget. Mindenkinek csak ajánlani tudom őt."

Éva


Kövess a Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról